BATTERY-FREE Technology
For Acoustic Amplification!

 

För Akustisk Gitarr, Ukulele, Mandolin, Violin

Efter mer än 25 års erfarenhet av att utveckla och tillverka preamps så introducerar nu Mi-Si´s ingenjörs-team en unik och banbrytande produkt; En helt aktiv preamp som EJ KRÄVER BATTERIER! Inga mer 9-volt, inga mer AA, inga mer AAA, inga mer litium mm mm! En kombination av ny energiteknik och Mi-Si´s smidiga och effektiva kretsdesign gör denna produkt möjlig!

Allt man behöver göra för att använda Mi-Si´s batterifria produkter är att ladda upp preampen i 60 sekunder, vilket ger 8 eller 16 timmar speltid beroende av produkt. 
Fördelar att inte behöva batterier är också att man slipper döende batterier, batterihållare, batterikablar, inget hum och brus. Man slipper dessutom besväret av att byta eller plocka ur batteriet vid transport etc.

 

 
  • INGA BATTERIER

  • LADDNINGSTID 60 sekunder ger 8 eller 16 timmars speltid beroende på system.

  • MILJÖVÄNLIG DESIGN. Undvik de gifter som batterier innebär.

  • MINIMALIST APPROACH. Ju mindre apparatur desto mer bevarar man tonen och integriteten av instrumentet.

  • UNIK KRETSDESIGN i preampen ger marknadens mest naturliga och minst "kvackiga" sound från en piezopickup.

  • CUSTOM DESIGN-LÖSNINGAR. Gör din passiva pickup aktiv med Mi´Si´s batterifria system!

Mi-Si Electronics Design Inc. (uttalas "Maj-Saj") grundades i April 2004 av ett team teknik-ingenjörer med en drivkraft och passion för att förbättra musikteknologin för både artister och musikälskare. Trots att företaget är relativt nyetablerat så har Mi-Si´s ingenjörer en stor expertis med över 25 års erfarenhet inom sitt område där man tagit fram spännande och revolutionerande teknik som specialutvecklats för akustisk pickup-design och förstärkning.

     
     
     
     
 
 
 

 

 

MOTIF   Undersadel Kondensator-Pickup

Mi-Si introducerar Motif, den första aktiva undersadel-monterade kondensator pickup som tagits fram efter åratal av forskning och utvecking av akustisk amplifikation. Den eliminerar det gamla problemet med "kvackiga" piezo pickuper som lätt överstyrs och ger distortion. Motifs design har samma princip som de bästa kondensator mickar. Endast 1 mm tjock och kopplad till extremt low-noise, state-of-the-art klass A diskret preamp monterad i ändknappsjacket. 
Liksom Mi-Si övriga produkter kommer den med Mi-Si´s batterilösa design!
Ladda upp pickupen i 60 sekunder med den medföljande laddaren och du har upp till 8 timmars speltid!

MS-MOTIF   Pris: 1.795:-

 

 

 

 
 

 

 

 


                                              

MAGPIE   Aktiv Magnet-Pickup

Mi-Si´s Magpie system kombinerar den revolutionerande nya Flux3, en aktiv magnet ljudhåls-pickup för akustisk gitarr som ej kräver batteri, med Mi-Si´s laddningsenhet som medföljer.
Flux3 är en single coil pickup med ett brett frekvensuppfång och är genom sin design mindre belägen att ta upp oljud från dess omgivning vilket gör den praktiskt taget hum-fri som en humbuckker. Pickupen är AKTIV så man behöver inte oroa sig för kabelkapacitansen eller låg impedans i sin utrustning. Det naturliga akustiska soundet från ditt instrument kommer inte att förändras.
Ladda upp pickupen i 60 sekunder med den medföljande laddaren och du har upp till 8 timmars speltid!

MS-MAGPIE   Pris: 1.995:-

(Magpie ersätter den tidigare Acoustic Duo Flux2-modellen)

 

 

 
   
 

 

 


              

 

ACOUSTIC  TRIO

L.R. Baggs Element pickup plus Mi-Si´s preamp med ändknapps-anslutning samt laddningsenhet.

Mi-Si Acoustic Trio System har en aktiv batterifri preamp anpassad till L.R. Baggs Element undersadel pickup för akustisk gitarr. Förförstärkaren har Mi-Si´s customanpassade linjära schema för piezo som ger den mest naturtrogna återgivning från pickupen. Allt du behöver göra är att ladda systemet i 60 sekunder via den medföljande laddaren och du har upp till 16 timmars speltid.

MS-ACO3      Pris: 1.295:-

 

Volume and Tone Control Module

Mi-Si’s Volym & Ton Kontroll är gjord för att fungera med  Acoustic Trio

MS-VTC          Pris: 395:-

 

 

 

 

 
 
                

ACOUSTIC  TRIO  UKE

L.R. Baggs Ukulele pickup plus Mi-Si´s preamp med ändknapps-anslutning samt laddningsenhet.

Mi-Si Acoustic Trio Uke System har en aktiv batterifri preamp anpassad till L.R. Baggs Ukulele pickup. Förförstärkaren har Mi-Si´s customanpassade linjära schema för piezo som ger den mest naturtrogna återgivning från pickupen. Allt du behöver göra är att ladda systemet i 60 sekunder via den medföljande laddaren och du har upp till 16 timmars speltid.

MS-ACO3-U   Pris: 1.595:-

 
 

 

 

 

 

 
 


                                         

ACOUSTIC  TRIO  VIO

Kremona Violin pickup plus Mi-Si´s preamp samt laddningsenhet.

Mi-Si Acoustic Trio Vio System har en aktiv batterifri preamp anpassad till Kremona piezo pickup för Violin och Viola. Förförstärkaren har Mi-Si´s customanpassade linjära schema för piezo som ger den mest naturtrogna återgivning från pickupen. Preampen är inbyggd i ett 1/4" Carpenter Jack som fästes på sargen.
Allt du behöver göra är att ladda systemet i 60 sekunder via den medföljande laddaren och du har upp till 8 timmars speltid.

MS-ACO3-V   Pris: 1.995:-

 
 

 

 

                              

 

 

 

ACOUSTIC  TRIO  MANDO

Kremona Mandolin pickup plus Mi-Si´s preamp samt laddningsenhet.

Mi-Si Acoustic Trio Mando System har en aktiv batterifri preamp anpassad till Kremona piezo pickup för Mandolin. Förförstärkaren har Mi-Si´s customanpassade linjära schema för piezo som ger den mest naturtrogna återgivning från pickupen. Preampen är inbyggd i ett 1/4" Carpenter Jack som fästes på sargen.
Allt du behöver göra är att ladda systemet i 60 sekunder via den medföljande laddaren och du har upp till 8 timmars speltid.

MS-ACO3-M   Pris: 1.995:-

 

 

 

 

CRYSTAL   Preamp

Mi-Si Crystal är designad för dem som vill omvandla sitt existerande passiva pickupsystem till ett aktivt!

Crystal har en aktiv batterifri preamp anpassad specifikt till passiva piezo undersadel-pickuper för akustisk gitarr. Förförstärkaren har Mi-Si´s customanpassade linjära schema för piezo som ger den mest naturtrogna återgivning från pickupen. Allt du behöver göra är att ladda systemet i 60 sekunder via den medföljande laddaren och du har upp till 16 timmars speltid.

MS-CRY        Pris: 1.195:-

 

 

 

 

 

CUTLESS    Preamp + Pickup     
Fjärrstyr din Gitarr!

'An Out of Body Experience'

Mi-Si Cutless Preamp eliminerar nödvändigheten att installera EQ och volymkontroller genom ingrepp på din dyrbara gitarr! Den innovativa designen kombinerar en analog signalprocessor med en digital trådlös fjärrkontroll som har Bass, Treble, Mid-Range, Brilliance, Volume och Phase kontroll. Du kan ha den i fickan eller inom räckhåll.
Mi-Si Cutless system inkluderar dessutom
L.R. Baggs Element pickup!

Den analoga preampen är anpassad specifikt till passiva piezo undersadel-pickuper för akustisk gitarr. Förförstärkaren har Mi-Si´s customanpassade linjära schema för piezo som ger den mest naturtrogna återgivning från pickupen.
Liksom Mi-Si övriga produkter kommer den med Mi-Si´s batterilösa design! Allt du behöver göra är att ladda i 120 sekunder via den medföljande laddaren och du har upp till 4 timmars speltid.

MS-CUTLS        Pris: 2.995:-

 
   
   
   
 

 

   
       
   
       
   
 

 

   
   
       
 

Webmaster
Copyright ©2005 [Brinks Musik AB]. All rights reserved
Granskad: 12 september 2019