Här hittar du varor som REAS ut pga att de är utgående artiklar, demoex eller liknande...
(Dessa varor kan ha smårepor eller smärre skönhetsfel)    
     
     
   
 

Duesenberg Doozy-2 Stack

Den nya "storebrorsan" till Doozy-1 förstärkaren erbjuder ännu mer i både sound och karaktär. Handwired i Tyskland, Doozy-2 är en 110 Watts rörförstärkare som även kan kopplas om till 55 Watt. Denna 2 kanals förstärkare har en switchbar gain för drive kanalen samt serie-loopar för varje kanal. Vare sig du vill ha rent och klart ljud med riktigt hög volym för countrysvänget eller fett distat crunchljud så har Doozy-2 vad du behöver.

 
 

Imperial
Imperial från Duesenberg är en stor halvakustisk gitarr med f-hål, mått och tjocklek som en vintage rockabillygitarr. Utrustad med P-90 i halsläge och grand vintage humbucker i stallposition. Transparent plektrumskydd i Eddie Cochran-stil. 
Äldre modell (Ej plekad)  INKL. CASE

GM DIM-lo    Light Orange    Rek. Pris: 23.995:-    
                                                           
NU: 16.995:-

 

 

Den matchande högtalarlådan är gjord av 15mm baltiskt björk plywood med en 12" öppning där bak. Två st 12 tums Eminence Red Coat Governor högtalarelement har valts som optimala för denna förstärkare efter lång research. 

GM DOOZY-STAK   Top 110W+Cab   Rek. Pris: 41.990:-  
                                                            NU: 29.995:-

Spec. Top:

 • 110 watt Class A/B design
 • 4 x EL 34 output tubes JJ Tesla
 • 1 x ECC 83 JJ preamp driver
 • 3 x ECC 81 JJ preamp tubes
 • 2 channel full tube amp design
 • Switchable extra gain stage for drive channel
 • 3 band EQ for each channel
 • Half power switch to 55 watt
 • Serial loops for each channel
 • Hand-wired full tube circuit, switched by relays
 • 2,5 mm aluminium chassis
 • Double Footswitch included

Spec. Cab:

 • 2x12" Eminence Red Coat Governor speaker
 • 150 watt / 4 ohm impedance
 • 12" opening at the back
 • lightweight 
 

49er      
har en välvd solid lönntopp på en kropp av mahogny kombinerar en klassisk Duesenberg "twang"-ton med en stor, tung "LP" botten. Den nya "string-through-body-height adjustable-system" ger gitarren perfekt sustain. Duesenberg Grand vintage alnico humbucker med ´59 vintage PAF sound i stall position. Duesenberg P-90 i hals läge. 


GM D49-bl     Black     Rek. Pris: 13.495:-  
NU: 9.995:-

Dragster      
Dragster en riktig rocker. Designad som "avkomlingen" till Duesenbergs 52 Senior. Har en plan kropp i mahogny plus en slick hals utan bindings i odelad mahogny. Med wrap around stall plus Duesenbergs unika P-90 med coil-tap. Priser EXKL. Case


GM DD1-vb   Vintage Blonde  Rek. Pris: 11.995:-  NU: 8.995:-

 

 

 

 
 

 

 
 

49er      
har en välvd solid lönntopp på en kropp av mahogny kombinerar en klassisk Duesenberg "twang"-ton med en stor, tung "LP" botten. Den nya "string-through-body-height-adjustable-system" ger gitarren perfekt sustain.  Duesenberg Grand vintage alnico humbucker med ´59 vintage PAF sound i stall position. Duesenberg P-90 i hals läge. EXKL. Case
Limited Edition modell med motiv.


GM D49-sk     Skulls        Pris: 18.995:-   NU: 9.995:-


Rocket 2
Framtagen på uppdrag av Michael Shenker. Kropp av amerikansk al. Hals i american hardrock lönn med rosewood greppbräda. 22 band. Mensur: 64,7 cm. Grand vintage alnico ´59 humbucker i stall position. Crunchbucker i hals läge. Tunamatic-stall och stop-stränghållare, US 3-vägsswitch. Volymkontroll samt ratt för coil-splitting.GM DRK-bw     Black/White       Rek. Pris: 13.995:-   

                                               NU: 7.995:-

GM DRKT-bw   med Tremolo      Rek. Pris: 15.995:-    
                                                              
NU: 8.995:- 

 

 
 

Starplayer-Special  
Starplayer Special är en reproduktion av de första Duesenberg prototyperna. Den har en solid lönntop med bindings på en kropp av amerikansk al. Hals i american hardrock lönn med rosewood greppbräda. 22 band. Halsen är monterad som en limmad hals men är sedan skruvad med 2 kraftiga bultar. Detta ger det bästa av 2 världar och ger den kombination av övertoner, sustain och attack som äldre gitarrer ofta ej klarar. Mensur: 64,7 cm, Kropp i cm: 44 x 32,5 x 5,3. Grand vintage alnico ´59 humbucker i stall position. Crunchbucker i hals läge. Tunamatic-stall och stop-stränghållare, US 3-vägsswitch. Volym samt tonratt med push/pull-funktion för coil-splitting. Äldre modell (Ej plekad)


GM DSP-gt    Gold Top      Pris:  10.995:-  
NU: 5.995:-

 

Violin Bass
Ett högkvalitetsinstrument med den klassiska 60-tals looken som byggdes i Tyskland under denna tid. Designen på Violin Basen slutfördes inte förrän det kunde garanteras att den med den kortare mensuren gav samma djup och fullödiga ton som en "long scale"-bas. Speciell tyngdpunkt gavs åt att finna en pick-up position som ger bäst övertoner och ett tight tryck i basen. Humbucker pick-upen ges möjlighet att "skära ur" mid-frekvenserna genom en speciellt utvecklad midkontroll. Kropp i korinaträ (med något större ljudkammare än Star Basen) och en välvd laminerad grantop och flammig lönn i botten. Bindings på huvud, greppbräde, kropp och f-hål. Limmad hals i american hardrock lönn med rosewood greppbräda. 22 band. Mensur: 77 cm. Kropp i cm: 46 x 29 x 7

GM DBV-2t   Antique Sunburst     Rek. Pris:13.995:-   
                                                  NU: 9.995:-


Starplayer Bass
Designen på Starplayer Basen slutfördes inte förrän det kunde garanteras att den med den kortare mensuren gav samma djup och fullödiga ton som en "long scale"-bas. Speciell tyngdpunkt gavs åt att finna en pick-up position som ger bäst övertoner och ett tight tryck i basen.
Humbucker pick-upen ges möjlighet att "skära ur" mid-frekvenserna genom en speciellt utvecklad midkontroll. 
Kropp i korinaträ med ljudkammare och en välvd laminerad grantop och flammig lönn i botten. Bindings på huvud, greppbräde, kropp och f-hål. Limmad hals i american hardrock lönn med rosewood greppbräda. 
22 band. Mensur: 77 cm, Kropp i cm: 46 x 34 x 7 GM DBB-to     Trans Orange    Rek. Pris: 13.995:-    
                                                 NU: 9.995:-

 
 
 

 

 

 
 

 

 
   
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

   
   


 

 

 

 

 
   
 

 

 

   

   
   
 

   
   
   
   
   
 

   

   
   
 

 

   
   
   
   
   
   
   
 

 

 

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

Webmaster
Copyright ©2005 [Brinks Musik AB]. All rights reserved
Granskad: 10 September 2015